Det ser ud som et fantastisk sted med en ildevarslende navn. Denne type af skade ville selvfølgelig være elimineret, hvis din trampolin ikke har huller og fjedre og har et kabinet, der er specifikt på plads for at undgå sådanne skader, og også for at forhindre folk i at falde ned fra trampolinen og dermed forårsager skader. Der er mange producenter, der skaber græs måtter specifikt at placere under dine trampoliner. Der er seks ben på rammen, støtter den enhed, som hvis det var en mini-trampolin. Vi elskede virkelig den mængde af plads, der kommer med denne 15-fod diameter trampolin. De ikke-så-god, Selvom den trampolin, leveres med alle nødvendige hardware, kan du bruge en gummi hammer, skruetrækker og boremaskine til færdig montering. I stedet for bioklip eller plantning af en skygge tolerant haven under din trampolin kan du meget nemt vælge et kryds lag af spil sand.

resumé: Plum Spil indeholder en rust-resistente ramme, og dens Springsafe kabinet kan tilsluttes direkte til måtten sig selv, Bedste Trampoliner at placere kilder uden for den hoppe område. Vægt kapacitet 330 kilo, men så er selv forældre kan spille. Det har en maksimal brugervægt på bare 100 kilo, men det kan også bruges indendørs eller udendørs. Husk på, at en trampolin er en investering, så læs min trampolin anmeldelser af de bedste tilbud på trampoliner, og derefter kan du foretage et informeret køb for dine børn! Trampolin er små nok til, at det kunne blive brugt indendørs i nogle hjem, men kan også være setup udendørs, og derefter nemt opbevares i garagen. Det bedste salgsargument af denne trampolin er af høj kvalitet, billede og tilbehør, der gør det nok holdbare. Det er også vigtigt at sikre, at du køber den rigtige trampolin og trampolin tilbehør.

Denne udendørs trampolin får al den grundlæggende ret. Når du vælger en trampolin, der er bedst for din familie, vil du have en der er den rigtige størrelse, vil ikke være alt for vanskeligt at sætte sammen, vil være i stand til at modstå elementerne, og er sikkert for dine børn til at bruge igen og igen. Så længe man har en hammer, er disse muligheder giver en relativt nem installation og en anstændig mængde af træk-modstand. Jeg ønsker en, der kan tage konsekvenser for en lang periode. Til den pris, kan du som regel finde en 14 fods rektangel eller en 10-fods runde trampolin med et kabinet og en korrosionsbestandig ramme.

Må ikke bruge kemikalier til at rense din frame puder. Støttet af 90 springs, PE mesh hoppe måtten er konsekvente, stærk, og sjovt at bruge. Selv om vi var i starten tilbageholdende med lommelygten zone på denne model, det var let at installere under springet måtten med bare bungee snore. Den 7-tommer fjedre giver en heavy-duty bounce-effekt, som er konsistent i hele hoppe mat. Når børnene hoppe på trampolin, blinker og spin, der giver flere farver, der gør for en god tid. Med innovation af Springfree trampolin, risikoen for, at børn falder gennem springs er elimineret. 96 fjedre er en del af designet og giver masser af styrke med deres 6,5 ” størrelse. Trampolin og priserne varierer meget, afhængigt af den type og størrelse, du leder efter.

uanset hvilken type terræn, du vil være at placere din trampolin på, at det er af yderste vigtighed, at det er jævnet med jorden. Der er meget få, der nægter at hoppe på en trampolin er rigtig sjovt. Hvis du kan huske at hoppe i baghaven som barn, har du sikkert aldrig kom på tværs af en af disse trampoliner. Hvis du er på udkig efter nogle baghave sjov, giver denne trampolin et nærmere kig. Denne 84-tommer trampolin byder på en buet kabinet nettet, naturligvis kanalisere store jumperne tilbage mod midten af modellen. Det tilbyder 12 afbalanceret kontaktpunkter på rammen, giver det en meget stabil oplevelse. De fleste børn at kunne lide udendørs spil, når de oplever dem. Rummet føles lidt begrænset for mere end to personer, men så konkurrencedygtige spil kan være ude af spørgsmålet.