Ønsker at sælge dvd’er på Ebay? En masse mennesker gør. Dens et konkurrencepræget marked at sige mildt, men hvordan gør de det – hvor får de deres bestand fra? Drop-shipping? Engrosforretninger? Muligvis, hvis du har en ekstra lockup til at gemme alle størstedelen købte DVD’er du lige købt for at få den ekstra rabat. Chancerne er, hvis du overvejer at købe for at sælge på Ebay du har kigget til at købe grossist lister fra Ebay, selv. Godt, hvis jeg var dig ville jeg ikke spilde min penge. I min erfaring disse lister er intet andet end skrammel, indeholdende i bedste forældede oplysninger for grossister i USA, med noget relevant til Det Forenede Kongerige. Der er mange, mange andre måder at købe dvd’er til at sælge på Ebay – partout Følg ruten grossist. Der er engros butikker derude, der appellerer til enkeltmandsvirksomhed, uden at være Momsregistreret, men du som regel finde, at priserne, der tilbydes er ikke så meget bedre, hvis overhovedet, end de priser, der tilbydes af de større mere velrenommeret butikker på internettet. Så med det i tankerne, hvor skal du begynde…? Godt nødt du virkelig til at bære i sind 2 ting.

1. folk at købe på ebay er på udkig efter et røverkøb, problemet er, de synes at Ebay er det bedste sted at lede. De er forkert!

2. jo højere Normalpris den mere bang for din sorteper.

Når folk starter sælger dvd’er på Ebay, de hurtigt finde at avancen er slank til ikke-eksisterende, men de normalt har en plan: så hvad, de mener, hvis de kun gøre £1,00 for hver DVD solgt – sælge hundrede dvd’er i en måned, og inden de ved af det, der er 10 £ 0 overskud. Fair nok hvis du er parat til at lægge i arbejdet. Men du vil hurtigt finde at 100 dvd’er du sælger i en måned, en forholdsvis høj procentdel af dem vil gøre endnu mindre end £1.00 profit, nogle vil bare bryde selv og nogle vil medføre et tab. Det er bare den måde Ebay er designet: med forbrugeren i sindet (hvis du har aldrig solgt på Ebay før du nødt til at huske på, at du er opkrævet et gebyr, når du liste dine produkter, opkrævet igen når varen sælger og opkrævet endnu en gang, når køberen bruger paypal til betale fo r den..!). Fremme af indstillingen “Se dette element” på Ebay har været en velsignelse til kunden men en bane for mange en sælger, der henviser til, at i de tidlige dage til at se en vare kunden havde at byde, nu det er meget tydeligt, at elementer kan føjes til en kunder overvågningsliste dag du uploade din fortegnelse og de behøver ikke at placere et bud indtil auktionen lukker, som kan gøre for en sidste minut budgivning vanvid og lavere endelige værdier! Så hvad er den bedste måde runde dette? For det meste styre fri af de nyeste Region 2 blockbustere. Der er for meget konkurrence for dem, men hvis du kan finde en god kilde til Box-sæt, begrænset oplag, slettet dvd’er eller importeret dvd’er vil du være på en vinder. Disse elementer vil være tilbøjelige til at hente flere penge på grund af deres opfattede højere værdi eller rareness af DVD. Men hvor skal du købe dem fra? Der er 6 millioner Dollar spørgsmål, men her er et par anbefalinger.

1. pris sammenligning Sites.

Der er mange pris sammenligning sites på internettet, Søg efter det i google, identificere din favorit, indtaste dine søgeord og søge efter dine dvd’er. Nogle af dem tilbyder en liste over de bedste tilbud i øjeblikket tilgængelige, sorteret efter værdi eller procentdel rabat på tværs af fleste af de store navn forhandlere på nettet. Endnu mere vil tillade dig at målrette en bestemt DVD: Indtast din e-mail-adresse og vælge en indikativpris. Når DVD når denne pris vil du automatisk blive sendt en e-mail informere dig hvor man kan købe DVD. Fordelene ved dette er indlysende, da det vil spare dig en masse tid et forsøg på jagt ned købet dig selv.

2. EF-fora.

Disse websteder kan være deres vægt værd i guld. Specialist Bargain hunter forum drives af mennesker ligesom dig og befolket med medlemmer som dig – alle afsættes til at finde de nyeste og bedste tilbud på internettet, hvad enten de er legitime salg rabatter eller mere sortere efter og flirtende mis pris () disse opstår når de en on-line butik messer op og viser en høj værdi DVD til 95% rabat eller noget lignende – det sker og hvis din hurtig off mærket, du måske kunne få en ordre afsendes inden detailhandleren berigtiger fejlen). Samt afsnittene købet af disse fora har mange også en klassificeret afsnit, som bringer os ind på…

3 anden hånd. Dette er virkelig et godt marked. Jeg ved, jeg sagde tidligere, at styre uden om de nyeste blockbustere, men nogle af forum webstederne har en meget god klassificeret afsnit befolket af mennesker, der køber alle de nyeste dvd’er fra alle regioner og derefter sælge dem på, når de er færdige, ser dem for et diskonteret pri CE. Det er i fora sektioner som denne, du kan finde din ebay sjældenheder og slettet begrænset oplag blev udbudt til salg til meget nedsatte priser, muligvis fordi sælgeren ikke indse den sande værdi af hvad han tilbyder.

4. de efterfølgende udlejning.

Undertiden er dvd’er frigivet kun for udlejning, med sælge thru DVD forsinket for et par måneder. Disse dvd’er kan undertiden blive afhentet fra dit lokale DVD butik, normalt for en meget spiselig pris ex-udlejning standardplacering. Liste over på Ebay som sjældne, ikke tilgængelig i butikker eller nogle andre sensationelle tag linje og DVD vil sandsynligvis sælge til en god pris. (Men sørg for du lade kunden vide, at varen ikke er nye)

Disse er blot et par måder for dig at få fat i dine dvd’er til de bedste mulige priser. Jeg håber du finder det nyttigt, og jeg ønsker dig held og lykke med dine bestræbelser på Ebay.

Leave a Reply

Your email address will not be published.