Når du er shopping online, og du har gennemgået gennem forskellige classifieds og besøger endeløse salgs- eller du er bare ivrige efter at slippe af med nogle, kan så online auktion være ting du leder efter. Det er primært rettet mod enkeltpersoner og også giver en virtuel markedsplads for både købere og sælgere.

Da det drejer sig om lave gebyrer og også en mulighed for at nå de enorme potentielle kunde, er det virkelig en økonomisk måde at sælge for købere og for købere at vælge fra en lang liste af varer til nedsatte priser. For at gøre et køb, skal du udpege en pris, som du hellere vil betale over for andre interesserede konkurrenter.

Du kan byde på de varer, du vil have og derfor en auktion er en bindende kontrakt. Selv om de fleste af auktionssider fungerer på lignende måde, bør du altid læse vejledningen og gebyrer og afgifter, før du begynde at handle. Du kan nemt få mere ud af auktionen, hvis du tager dig tid til at læse for særlige ydelser. Nogle af forretninger bruge auktion websteder til at sælge gamle, overskud eller andre besætninger med henblik på at kontrollere populariteten af kommende produkter.

Almindeligt anvendte betingelser for online-auktioner

1. bud tilvækst er det mindste beløb med den hjælp, som du kan øge et bud.

2. escrow service er den tredje part organisation, der holder dine penge i tillid, indtil varen er leveret.

3. Paymate er et tredjeparts-betalingssystem, der gør det muligt for sælgere at acceptere kreditkort og også direkte alle betalingskort betalinger.

4. proxy bud er det maksimale beløb du skal betale for en bestemt vare.Enhver hjemmeside skal automatisk byde for dig indtil din nominerede pris er nået.

5.Mindsteprisen er den laveste pris, som du er villig til at sælge til køber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.