Vægpynt er med til at skabe hygge i hjemmet og give indretningen et personligt touch. Desværre er det ikke altid billigt at pynte hjemmet op med kunstplakater og malerier. Derfor får du her en række idéer til, hvordan du nemt og billigt kan lave din egen unikke og personlige vægpynt.

DIY-hygge

Står du og er lige flyttet hjemmefra for første gang, så er du helt sikkert også ramt ind i de mange udgifter, som en flytning kræver. Det er muligt allerede at tage et lån som 19 årig, hvilket kan være med til at lette byrden. Men der er også mange andre tiltag, du kan gøre for at holde udgifterne nede – såsom at være lidt kreativ og lave din vægpynt selv. Eksperimenter f.eks. med at:

  • Male dine egne billeder – hvis du er god til at male, så gå efter nogle motiver, som betyder noget for dig. Hvis du ikke har mod på det, så kan du i stedet finde nogle farver, som du synes er flotte, og male mere abstrakt.
  • Indramme stof eller papir – der er mange skønne prints og farver på stof og gavepapir, så hvorfor ikke indramme det, og hænge det op på væggen?
  • Lave din egen opslagstavle – korkplader kan ofte købes meget billigt, og de kan nemt betrækkes med et skønt stykke stof. Så kan du nemt hænge diverse barndomsbilleder, tegninger og minder op.

Mix and match

En billedvæg er en af de store trends indenfor boligindretning for tiden, men det er også en trend, der kan gøre lidt ondt i pengepungen – i hvert fald hvis det er en stor væg. Hvis du har et par billeder og plakater i forvejen, kan du fylde ud med hjemmelavet vægpynt i prints, mønstre eller farver, som matcher med det, du har i forvejen. På den måde får du en harmonisk og stilren billedvæg. Eller hvad med at lave din vægpynt i farver, der står i kontrast til sofaen eller gulvtæppet? Vær kreativ og prøv dig frem!

Virker sofaen kedelige ved siden af din nye, lækre vægpynt? Læs mere om lånemuligheder på compareloans.dklaan-penge-uden-krav